Robert Leroy

biografie

2008

2008 staat bol van allerlei nieuwe ontwikkelingen rondom Robert Leroy , voortvloeiende uit de diverse gesprekken die reeds in 2007 een aanvang hebben genomen. Er ontstaat een geheel nieuw team rondom Robert met als absoluut belangrijkste speerpunt het nieuwe samenwerkingsverband.

De eerste songs voor Robert Leroy heeft John van Katwijk inmiddels geproduceerd en de 1e single getiteld “JIJ LEEFT IN MIJ “ bestormde de Nederlandse Hitlijsen. De single werd uitgegeven bij platenmaatschappij NRGY Music en is een voorbode van het nieuwe album waar op dit moment hard aan wordt gewerkt en waarop Robert Leroy zal laten horen waartoe hij in 2008 toe in staat is . Dit nieuwe album getiteld “ HART ZONDER HUIS “ zal 12 nieuwe songs bevatten met vele verrassingen waaronder een opvallend duet .

Ook in de planning is een tweetal concerten in de Heineken Music Hall met een geheel vernieuwde show.

Op 28 maart vond het eerste concert van Robert Leroy in 2008 plaats in de “Meijert” in Mijdrecht o.l.v. de band “Tilt.” Een orkest waar Robert al diverse keren mee heeft gewerkt en deze samenwerking stond garant voor een geweldige avond. Tevens werden tijdens het concert de nieuwe liedjes , geschreven door John van Katwijk , voor de eerste keer ten gehore gebracht.

2008, het jaar waar al zo lang op wordt gewacht !