Robert Leroy

Club Leroy

Patricia Paay en Robert Leroy Robert Leroy zingend Robert Leroy duet
Zaterdag 15 mei was het dan zover, de opening van Club-Leroy in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een grote droom van zanger-entertainer Robert Leroy ging eindelijk in vervulling. De lange en gedegen voorbereiding van het Robert Leroy team stond garant voor een werkelijk spetterende avond in een fantastische ambiance. Een Night Club in nostalgische stijl die we allemaal kennen van vroeger, de heren in "black tie" en de dames stuk voor stuk beeldschoon in hun prachtige gala jurken. En dat alles onder leiding van gastheer en ras-entertainer Robert Leroy.
Na een geheel in stijl "champagne ontvangst" in de foyer van het hotel werden de gasten uitgenodigd voor een voortreffelijk diner in de Keyser Zaal om zich na afloop van het diner te begeven naar de Club Le Roy waar de big band o.l.v. musical director Ron van der Tak de gasten in stijl verwelkomde. Met gasten als Patricia Paay , Glennis Grace en acteur/zanger Mike Weerts groeide de avond uit tot een geweldig spektakel. Vanaf het eerste tot het laatste moment van de avond stond de dansvloer vol. Met o.a. songs uit het "American Songbook" die iedereen kent van Frank Sinatra , Barry Manilow en Paul Anka , maar ook Michael Buble en Elvis Presley werden de gasten van het eerste tot het laatste moment verwend.
Na afloop werd tot in de vroege uurtjes aan de bar van hotel Huis ter Duin nagepraat en uitgezien naar de volgende datum en het vervolg van Club Le Roy. Een aanwinst voor de Nederlandse entertainment wereld.

Vanaf nu luidt onze slogan:
Enjoy in Night Club Le Roy